Koningsspelen 2018!

Vandaag de koningsspelen! Ter ere van de verjaardag van onze koning Willem Alexander! Wat een prachtige dag...Het zonnetje schijnt en iedereen is in een goed humeur... De kinderen verzamelen zich op het schoolplein om de dag te starten met de Fitlala... Er wordt gezongen en bewogen, zelfs enkele ouders wagen een poging om mee te doen met de Fitlala :) Na deze gezamenlijke opening gaan we allemaal naar onze eigen klas om heerlijk en gezond te ontbijten. Als alle bordjes keurig leeg zijn, vertrekken we met de groepen 3-8 naar het voetbalveld. De groepen 1 en 2 spelen lekker op het plein. Op het veld van vv Bab is het één groot feest! Allemaal leuke spellen en twee gigantische springkussens zorgen voor een hoop plezier. Omdat het best een beetje warm is mogen we van de voetbal de brandslang gebruiken en heel veel extra water tappen... Dat maakt het feest helemaal compleet! Na heel lang spelen nog een lekker ijsje en daarna terug naar school. Het was super!

Dank aan alle ouders die geholpen hebben en zeker grote dank aan de mensen van de voetbal die met van alles voor ons klaar stonden!!

P1210532.JPG