Nieuwsberichten groep 4B/5B

Finale CBS de ark bowlingtoernooi

Halle allemaal!Het is bijna 25 april! Dat betekent dat de finale van het bowlingtoernooi bijna gaat beginnen! Na een voorbereiding met de klas zijn uit iedere groep een 2 finalisten geselecteerd. Deze finalisten strijden morgen tegen elkaar in de grote finale! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij morgen aangemoedigd worden door hun ouders, vrienden, familie en buren! Nodig daarom iedereen uit om morgen naar de Stoep te komen. Om 14:00 uur zal de eerste bal gegooid worden, om 13:45 uur gaan de deuren open.VIP gasten van de finalisten kunnen hun VIP plaatsen innemen naast de banen om zo geen moment te missen van de finale. Al het andere publiek kan plaatsen nemen achter de stoelen. Het belooft een groot feest te worden. De finalisten
gepubliceerd op 24-apr-2018

Bowlen!

Het bowlingtoernooi is begonnen! Iedereen heeft zich fantastisch ingezet en mooie scores behaald. Wat was het spannend! We hebben verschillende technieken gezien: Met aanloop, zonder aanloop, door de benen of langs je lichaam, de bal rollen of stuiteren, hard gooien of zacht gooien.... Hoe de bal ook geworpen werd, dat maakt uiteindelijk niet uit. We hebben genoten en we zijn trots op onszelf!
gepubliceerd op 16-apr-2018

Zweten voor de MAF!

Iedereen uit de groep heeft zich enorm ingezet om geld op te halen voor de MAF. Vooraf is er een echte piloot in de klas geweest en heeft ons laten zien wat de MAF doet. Voor dat werk is natuurlijk geld nodig en dat hebben wij bij elkaar gebracht door heel veel rondjes te rennen op het voetbalveld. Alle sponsors...bedankt!
gepubliceerd op 11-apr-2018

Schaatsen in Rotterdam

Eind januari heeft groep 4-5 geschaatst in Rotterdam. Er zijn heel veel rondjes geschaatst! Hoe meer rondjes er geschaatst werden, hoe beter het ging. We hebben met elkaar veel lol gehad.
gepubliceerd op 30-jan-2018

Bruiloft juf Alinda

Vorige week vrijdag is juf Alinda getrouwd. Wat was het een mooie dag! De kinderen hebben genoten van de ceremonie en de kinderreceptie. Ook hebben ze juf Alinda en Gino verrast met een spel en een lied. Met deze foto's kunt u terugkijken naar deze prachtige dag.
gepubliceerd op 02-sep-2017