Nieuwsberichten groep 6

Finale CBS de ark bowlingtoernooi

Halle allemaal!Het is bijna 25 april! Dat betekent dat de finale van het bowlingtoernooi bijna gaat beginnen! Na een voorbereiding met de klas zijn uit iedere groep een 2 finalisten geselecteerd. Deze finalisten strijden morgen tegen elkaar in de grote finale! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij morgen aangemoedigd worden door hun ouders, vrienden, familie en buren! Nodig daarom iedereen uit om morgen naar de Stoep te komen. Om 14:00 uur zal de eerste bal gegooid worden, om 13:45 uur gaan de deuren open.VIP gasten van de finalisten kunnen hun VIP plaatsen innemen naast de banen om zo geen moment te missen van de finale. Al het andere publiek kan plaatsen nemen achter de stoelen. Het belooft een groot feest te worden. De finalisten
gepubliceerd op 24-apr-2018

Groep 6 heeft geen last van plankenkoorts!

Vandaag was de grote afsluiting van het thema plankenkoorts.Klik snel op de link om een mooie sfeerimpressie te krijgen van deze middag!https://youtu.be/yYtwMLzySWw 
gepubliceerd op 29-mrt-2018

Groep 6 op bezoek bij de Westerweeren

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij de ouderen in de Westerweeren. Daar gingen we gezellig knutselen rondom het thema Valentijsdag! We hebben mooie hartjes en slingers gemaakt. Deze hebben we opgehangen in de huiskamers van de Westerweeren. Ook hebben we veel liedjes gezongen! Je kon aan de ouderen zien dat ze het erg gezellig vonden dat wij er waren. Ze zongen zelfs mee of kregen een grote glimlach op hun gezicht! Fijn dat we op deze manier iets konden betekenen voor deze mensen. Liefde uitdelen op Valentijsdag..Mooier kan toch niet?
gepubliceerd op 14-feb-2018

Groep 6 gaat wilgen knotten!

Vandaag was het eindelijk zover: Wilgen knotten! Na een heerlijke fietstocht kwamen we aan bij de familie Roest. We kregen direct uitleg over de wilgen en over het gereedschap. Vervolgens gingen we in groepjes aan de slag. We hebben flink doorgewerkt! We kregen er rode oortjes van! Of kwam dat door de kou? Want met een temperatuur rond het vriespunt was het best wat frisjes. Toch wisten we niet van ophouden. " Hard werken, dan krijg je het vanzelf warm!" Na een uur hebben we het gereedschap weer opgeruimd en zijn we terug naar school gefietst. Daar genoten we van een stukje speculaas met warme chocolademelk!
gepubliceerd op 09-feb-2018

Groep 6 op de schaatsbaan!

Afgelopen donderdag zijn we met veel groepen wezen schaatsen in Rotterdam. Dit was een enorm succes! Er werden veel rondjes geschaatst met vallen en opstaan. Ook TV Rijnmond was getuige van ons uitje. Zij hebben er een mooie live uitzending van gemaakt. Veel van ons zijn daar gefilmd. Het was een leuke dag!
gepubliceerd op 29-jan-2018
1 2 3

Lees ook dit

Groepsdocumenten