Finale Bowlingtoernooi

Op woensdag 25 april streden 12 leerlingen van CBS de Ark voor de titel ‘Beste Bowling Gooier’. In de week daarvoor hadden deze kinderen zich gekwalificeerd door in de voorronde de beste van hun klas te worden.

In de voorronde kreeg iedere klas een uur lang de baan, en gingen de twee beste leerlingen door naar de Eindfinale. Op woensdag 25 april kregen deze 12 kinderen de kans om de eerste prijs te pakken. Anniek Schmidt, Cynthia Stehouwer, Deborah de Jong, Dominika Pechova, Maaike Vonk Noordegraaf en Monika Belakova vormden de meisjespoule. Bij de jongens ging het tussen Anthonie van Os, Hilke van der Knijff, Paul Graveland, Ruben van Eijk, Sven van Blitterswijk en Tiemen Roest.

De winnaar in de meisjespoule werd Anniek Schmidt met een totaal van 122 punten. Bij de jongens pakte Tiemen Roest in zijn laatste worp de eerste plaats met 97 punten.