Nieuwsberichten

Proefjes in de klas

In de klas zijn er een aantal natuurkundige proefjes gedaan. We hebben geexperimenteerd met vloeistof en vaste stoffen, smelten en dooien en het oplossen van vaste stoffen. 
gepubliceerd op 21-mrt-2019

Nieuwsbrief 6

Nieuwsbrief 6 is weer uit! Met daarin deze keer o.a.:- Nieuws uit de MR- Schoolreizen- BiddagdienstKlik op deze link.
gepubliceerd op 08-mrt-2019

'Eigen Lijf'

In februari gingen we naar de Zwanebloem in Gouda voor de les "Eigen Lijf". De volgende onderwerpen kwamen aan de orde:spijsvertering, bloedsomloop, botten en spieren, huid en haar, zintuigen en ademhaling. De leerlingen gingen in groepjes aan de slag met opdrachten. Een leerzame morgen! Ouders. (en oma) bedankt voor het rijden en begeleiden van de leerlingen!
gepubliceerd op 02-mrt-2019

Update uit groep 8a

gepubliceerd op 31-jan-2019

Een update uit groep 5/6b

In de afgelopen tijd hebben we veel gedaan in groep 5/6... daar zijn natuurlijk foto's en filmpjes van...Kijkt u mee?
gepubliceerd op 21-dec-2018

What a glorious night!

What a glorious night!Wat blijft het toch een groot wonder. God die Zijn eigen Zoon naar de aarde stuurde! Dat maakt Kerst een feest, Kerstfeest! Wilt u dit mooie verhaal van Kerst in een nieuw jasje bekijken? Klik dan snel op de link hieronder en ga er even goed voor zitten!https://www.youtube.com/watch?v=nnpa92wBAmMWe wensen u namens ons allen hele fijne kerstdagen toe en een fantastisch 2019!Groetjes, groep 6! 
gepubliceerd op 20-dec-2018

Madurodam & Het Binnenhof

Burgerschap in het onderwijs.  Groep 7 ging op 12 december naar Madurofdam en het Binnenhof in Den Haag. Op speelse wijze leerden de leerlingen van alles over de Nederlandse democratie en politiek. Groep 7 speelde een educatief rollenspel, waarbij zij het volk vertegenwoordigden van de stad "Democraticy". De leerlingen beslisten op democratische wijze wat er in een stad gebouwd ging worden. Vervolgens namen de leerlingen een kijkje in Madurodam. 's Middags gingen zij naar het Binnenhof en kregen zij een rondleiding door de Tweede Kamer. En......we zagen Mark Rutte! Met dank aan de ouders, die wilden rijden!!!  
gepubliceerd op 14-dec-2018

Pietenfeest groep 4b

Sint is al weer naar Spanje vertrokken. We hebben een prachtig en gezellig feest gehad. De beelden spreken voor zich. 
gepubliceerd op 06-dec-2018

verjaardag juf Ria

Verjaardag juf Vrijdag hebben we dan toch de verjaardag van de juf gevierd. Vrolijk verkleed kwamen de kinderen op school. Ze hadden er echt zin in. Met elkaar hadden ze 4 cadeautjes verstopt.  Het viel niet mee om de pakjes te vinden. Gelukkig hielpen de kinderen mee door heel hard warm en koud te roepen. Eén pakje zat zelfs in de kapuchon van de jas van de juf. Prachtige cadeaus mocht ik uit pakken. Lekkere luchtjes, een prachtig vaasje en een nuttig cadeau nl. fietsverlichting. Ouders, heel erg bedankt. Ik ben er heel erg blij mee.Daarna kon het feest los barsten. Vele spelletjes hebben we gespeeld. Met de hele groep, in circuitvorm en als afsluiting een filmpje. Iedereen had er lol in. Natuurlijk was er ook lekkers. En deze keer waren
gepubliceerd op 02-dec-2018

Bezoek aan de Bibliotheek

Bezoek bibliotheek. Groep 7 bracht op 27 november een bezoek aan de bibliotheek. In het kader van 'De week van de mediawijsheid', gingen de leerlingeninformatie zoeken over allerlei ondewerpen. Hoe zoek je in boeken en op internet naar de juiste informatie?? Op school speelden we het spel 'Mediamasters".
gepubliceerd op 29-nov-2018
1 2 3 4 5 6 7 8