Nieuwsberichten groep 3B

bezoek aan de Westerweeren

Woensdag 18 april waren we uitgenodigd door de Westerweeren.In de diverse huiskamers hebben we met de bewoners allerlei spelletjes gedaan zoals mens erger je niet, vier op een rij, memory, kwartet etc.Het werd door de bewoners en door onze groep enorm gewaardeerd.
gepubliceerd op 24-apr-2018

sponsorloop groep 3B

Wat hebben we goed ons best gedaan tijdens de sponsorloop op 11 april.Hartelijk bedankt voor uw aanmoediging en sponsoring!!
gepubliceerd op 19-apr-2018

Pietenfeest!

Hierbij een fotoverslag van een geweldige pietenmorgen! De kinderen hebben genoten! Geniet met ons mee...
gepubliceerd op 05-dec-2017

groep 3 bij de kinderboerderij

Donderdag 28 september zijn beide groepen 3 naar de kinderboerderij in Gouda geweest.We gingen op zolder met behulp van een werkboekje allerlei dingen ontdekken over het konijn, de rat, vissen, eenden en kippen.Het was heel leerzaam. Na de pauze kondern we nog heerlijk zelf even rondlopen en spelen in de kinderboerderij.Alle ouders die reden willen we hartelijk bedanken voor de hulp.Geniet u maar mee op de foto's, daarop staan kinderen uit beide groepen.
gepubliceerd op 28-sep-2017