Nieuwsberichten groep 8

Bad hairday 2018

Feest in groep 8! Vrijdag 6 april vierden we de verjaardag van de juf. Het was een hele gezellige bad hairday! Bedankt voor alle cadeaus!
gepubliceerd op 07-apr-2018

Groep 8 te gast bij SPB.

Groep 8 te gast bij SPB. Om de jeugd enthousiast te maken voor de bouw, was groep 8 uitgenodigd bij SPB. Dat is een opleidingsbedrijf voor de regio Gouwe en Rijnstreek, gevestigd in Waddinxveen. De leerlingen maakten op een actieve manier kennis met de bouwwereld.
gepubliceerd op 30-mrt-2018

KlasseLunch!

Wat is KlasseLunch?Met het lesprogramma KlasseLunch krijgen leerlingen van groep 8 plezier in het maken van bewuste keuzes voor de middagmaaltijd. Keuzes tussen gezond of iets minder gezond, maar ook keuzes die te maken hebben met duurzaamheid of dierenwelzijn, met cultuur of eetgewoontes, met smaak of porties. Tot slot genieten ze met de hele groep van de gezellige KlasseLunch!
gepubliceerd op 28-mrt-2018

Politiek in groep 8

Politiek saai? Echt niet!Groep 8 vulde de stemwijzer in en bezocht een echt debat van de negen politieke partijen in onze Krimpenerwaard. Een belevenis en reuze interessant! Vertegenwoordigers van alle partijen kwamen vervolgens op bezoek in de groep en gaven antwoord op vele vragen. Een absoluut hoogtepunt was het bezoek van dhr. Arie Slob, de minister van onderwijs! Een uur lang beantwoordde hij onze vragen en vertelde over zijn werk. Een onvergetelijke ervaring voor groep 8! Politiek saai? Echt niet!
gepubliceerd op 21-mrt-2018

Verzetsmuseum Gouda

Excursie naar het Verzetsmuseum in Gouda.Groep 8 bezocht in februari de tentoonstelling "Vluchten is van alle tijden".Tiffany vertelde het heftige verhaal van haar vlucht uit Vietnam.We werden er stil van.........Vluchten is niet alleen iets van toen, het is nog steeds harde realiteit voor mensen over de hele wereld!
gepubliceerd op 02-mrt-2018