verjaardag juf Ria

Verjaardag juf

Vrijdag hebben we dan toch de verjaardag van de juf gevierd. Vrolijk verkleed kwamen de kinderen op school. Ze hadden er echt zin in. Met elkaar hadden ze 4 cadeautjes verstopt.  Het viel niet mee om de pakjes te vinden. Gelukkig hielpen de kinderen mee door heel hard warm en koud te roepen. Eén pakje zat zelfs in de kapuchon van de jas van de juf. Prachtige cadeaus mocht ik uit pakken. Lekkere luchtjes, een prachtig vaasje en een nuttig cadeau nl. fietsverlichting. Ouders, heel erg bedankt. Ik ben er heel erg blij mee.

Daarna kon het feest los barsten. Vele spelletjes hebben we gespeeld. Met de hele groep, in circuitvorm en als afsluiting een filmpje. Iedereen had er lol in. Natuurlijk was er ook lekkers. En deze keer waren er pannenkoeken als lunch. Moeders bedankt voor het bakken. Ze waren heerlijk.

We hebben een heerlijke, fijne, gezellige dag gehad. Kijk maar naar de foto's.

download (1).jpg