Laatste #Vlog van afscheidsdag groep 8

Onze 'huis-vlogger' Rens Koudstaal nam deze week afscheid van de basisschool. En om een beetje in 'stijl' af te sluiten, heeft hij tijdens de afscheidsdag opnamen gemaakt. Geniet van zijn laatste video op de basisschool! #ProjectVlog#RensKoudstaal#CBSdeArk
gepubliceerd op 13-jul-2018

Jaarverslag 2017/2018

Deze week ontvangen alle ouders, en leden van de PCPO Krimpenerwaard in Bergambacht, ons jaarverslag. Bij deze kunt u het verslag ook op de site vinden. Veel leesplezier!jaarverslag 2017/2018
gepubliceerd op 12-jul-2018

Afscheidsdag

Afscheidsdag groep 8. Woensdag 11 juli nam groep 8 afscheid van "de ark". En natuurlijk hoort daar de vossenjacht bij! Een groot succes! Wat was het leuk! Groep 8 zocht de vossen en puzzelde met de gevonden letters: "Tot ziens allemaal!"Aansluitend een gezellige lunch en aan het einde van de middag de bbq!Met dank aan Janny den Bleker, Rianne Meerkerk en Carin Molenaar voor de uitstekende organisatie!!!!!
gepubliceerd op 11-jul-2018

God van Licht door groep 6 :)

Aan het begin van het jaar hebben we verschillende dingen genoemd die we moesten doen in groep 6. Eén van die activiteiten was: Een Youtube filmpje maken van een mooi lied. Dat is nu gelukt! We hebben gekozen voor het lied "God van Licht". In dit lied laat God zien altijd voor ons te zorgen. Zijn Licht schijnt op ons pad, net als een vuurtoren die de schepen de weg wijst op zee. Dit wensen we jullie allemaal toe!https://www.youtube.com/watch?v=9xPfSpe3boI
gepubliceerd op 05-jul-2018

Naar De Vrijheid met groep 7!

Donderdag 28 juni vertrokken we met beide groepen 7 naar De Vrijheid in Lekkerkerk! Het was prachtig weer en doordat we op de fiets gingen, hebben we eerst een mooie fietstocht gemaakt. Eenmaal aangekomen bij museum De Vrijheid, gingen we poldersporten. In het programma zat ook een leerzaam gedeelte. We hebben namelijk allemaal spullen gezien en verhalen gehoord uit de WOII. Het was heel indrukwekkend.Nadat alle kinderen uit de sloot waren geplukt, hebben we lekker met elkaar gegeten!De Vrijheid: bedankt voor de goede zorgen! Het was een super dag!
gepubliceerd op 29-jun-2018

Groep 7a (en b) naar De Vrijheid in Lekkerkerk...

Op deze prachtige, zonnige dag gingen we met elkaar op de fiets naar Lekkerkerk. We brachten een bezoek aan het oorlogsmuseum en speelden allerlei spellen. Tot slot hebben we met elkaar gegeten. Het was een heerlijke dag!
gepubliceerd op 28-jun-2018

Groep 6 naar "Beeld en Geluid" in Hilversum!

Het zal u vast opgevallen zijn dat we in groep 6 vaak moesten presenteren. Een film maken, stukje opvoeren of een presentatie geven.. Iedere week was er wel wat. Omdat presenteren dus echt bij " groep 6 Duck past" zijn we op excursie geweest naar "Beeld en Geluid" in Hilversum. Dat was gaaf zeg! We konden daar nóg meer presenteren dan we al gedaan hadden! Een show, het nieuws, radio of Flikken Maastricht..Alles was mogelijk! We hebben het ontzettend leuk gehad met elkaar. Dat ziet u zeker terug in het filmpje :)https://www.youtube.com/watch?v=w9O5XjABVhE
gepubliceerd op 27-jun-2018

Nieuwsbrief 9

Nieuwsbrief 9 is weer uit! Met daarin deze keer (o.a.):- Personeelsverdeling- BSO nieuws- Uitnodiging kennismakingsmorgenKlik op deze link op de hele nieuwsbrief te lezen.
gepubliceerd op 22-jun-2018

Vakkanjers Live

Groep 8 bezocht "Vakkanjers Live"in Utrecht. Tijdens dit evenement maken de leerlingen op een compleet nieuwe manier kennis met de wereld van techniek. De leerlingen gingen zelf flink aan de slag met allerlei leuke activiteiten en deden zo veel leerzame ervaringen op!
gepubliceerd op 16-jun-2018

Verjaardag meester Marc

Vrijdag 15 juni hebben we de verjaardag van de meester gevierd. We hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan. wilt u weten wat? Kijk dan naar onze foto's.
gepubliceerd op 15-jun-2018
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15