Nieuwsberichten

Proefje thema gezondheid

Passend bij ons thema 'gezondheid' hebben wij een proefje gedaan namelijk: snot maken! Ziet u hoe wij genoten hebben?!
gepubliceerd op 16-nov-2018

Nachtgedichten uit groep 5b...

In groep 5 hebben we de afgelopen weken met taal gewerkt rondom het thema "De Nacht". Het schrijven van een "nachtgedicht" was de eindopdracht. We zijn heel trots op de resultaten! Geniet snel mee want de dichters dragen voor uit eigen werk...
gepubliceerd op 08-nov-2018

Groep 6 viert dankdag!

Vandaag danken we God voor alles wat Hij ons iedere dag weer geeft. Waar dankt U Hem voor vandaag?https://www.youtube.com/watch?v=-TEBa7N2hVo&feature=youtu.be  
gepubliceerd op 07-nov-2018

De energiebus in groep 8a!

gepubliceerd op 06-nov-2018

Energie

Vandaag hebben we een les gehad over natuurlijke energiebronnen. Welke bronnen zijn er? Wat kan ik er mee? Waarom is het belangrijk om deze energiebronnen te gebruiken?Met behulp van verschillende leskisten hebben we gekeken hoe we de natuurlijke energiebronnen kunnen gebruiken. We hebben ontdekt dat we ons huis ermee kunnen verwarmen en kunnen voorzien van electriciteit. Met de proefjes hebben we ontdekt dat aardwarmte, zonne- en windenergie belangrijke bronnen zijn om duurzaam te leven.
gepubliceerd op 15-okt-2018

Dag van de gebarentaal.

Vriijdag 12 oktober was het de dag van de gebarentaal. Mevrouw Alice van Vliet, Lindi en Celia gaven ons een interessante les! Gebarentaal is een echte taal. De leerlingen leerden de gebaren om elkaar te begroeten en het ABC handalfabet. Wat een leerzame les!
gepubliceerd op 13-okt-2018

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek. Wij kregen bezoek van Hans Mijnders. Hij is een geliefd kinderboekenauteur en hij heeft al veel boeken geschreven! Hans Mijnders won meerdere keren de publieksprijs! Lees het verslag van José, Celia, Mathilde, Paul, Rhodene en Anne. 
gepubliceerd op 12-okt-2018

Compassion

Alle groepen kregen voorlichting over ons zendingsdoel voor dit cursusjaar. We sparen voor "Compassion". Op maandag mogen wij geld meenemen voor ons goede doel! De opbrengst is bestemd voor gereedschap en opleidingen. Tijdens de presentatie gingen we zelf actief met de bal aan de slag.  
gepubliceerd op 06-okt-2018

Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 2 is weer uit. En hij mag er zijn! Een dubbeldikke editie met daarin o.a.:  - Nieuw personeel stelt zich voor  - Vanuit de SAR  - Nieuws over Parro  - Office365 voor kinderen  - Privacy gegevens  - Goede Doelen Nieuws  - Kinderboekenweek  Veel leesplezier! Klik op deze link. 
gepubliceerd op 05-okt-2018

Materialen omtoveren tot kleding in groep 8a

gepubliceerd op 05-okt-2018
1 2 3 4 5 6 7

Ander nieuws