Nieuwsberichten groep 7

Groep 7a (en b) naar De Vrijheid in Lekkerkerk...

Op deze prachtige, zonnige dag gingen we met elkaar op de fiets naar Lekkerkerk. We brachten een bezoek aan het oorlogsmuseum en speelden allerlei spellen. Tot slot hebben we met elkaar gegeten. Het was een heerlijke dag!
gepubliceerd op 28-jun-2018

De Vogelvrienden en jeu de boules met groep 7a...

Vanmiddag waren we met de groepen 7 te gast bij De Vogelvrienden en de jeu de boules. Het was een erg leuke en leerzame middag. De kinderen weten nu van alles over de kooivogels en de weidevogels... Ook kennen zij de spelregels van jeu de boules en hebben ze ontdekt hoe leuk dit spelletje kan zijn!Kortom: een zeer geslaagde middag!
gepubliceerd op 08-jun-2018

De schoolreisfoto's van groep 7a en een les over pesten...

Wat een heerlijke zonnige dag in Drievliet! Wat hebben we genoten! Achtbanen, schommelen, draaien en botsen tot we er misselijk van waren...Een paar weken geleden kregen wij les over pesten. Waarom wordt er gepest? Wat zijn de gevolgen daar van? En vooral welke afspraken kunnen wij met elkaar maken, zodat er in onze klas niet wordt gepest?! We speelden een spel met elkaar, voerden een serieus gesprek en hebben een belangrijke afspraak gemaakt. IN ONZE KLAS WORDT NIET GEPEST!!
gepubliceerd op 07-jun-2018

Alle kids uit 7a geslaagd...Bergambacht weer veiliger!

Dinsdag 15 mei was het tijd voor ons praktijk verkeersexamen... Om 9 uur vertrokken we vanaf De Kiezel & Kei. Eerst kregen we allemaal een prachtig oranje hesje met een nummer aan. Daarna werden onze fietsen door de politie gecontroleerd...Gelukkig hadden we de route geoefend, zo konden we niet verdwalen. Langs de route werden we door controleposten in de gaten gehouden. Dus niet vergeten om je hand uit te steken en over je schouder te kijken!Maar gelukkig is Bergambacht weer een stuk veiliger geworden, want we zijn allemaal geslaagd!!
gepubliceerd op 16-mei-2018

Finale CBS de ark bowlingtoernooi

Halle allemaal!Het is bijna 25 april! Dat betekent dat de finale van het bowlingtoernooi bijna gaat beginnen! Na een voorbereiding met de klas zijn uit iedere groep een 2 finalisten geselecteerd. Deze finalisten strijden morgen tegen elkaar in de grote finale! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij morgen aangemoedigd worden door hun ouders, vrienden, familie en buren! Nodig daarom iedereen uit om morgen naar de Stoep te komen. Om 14:00 uur zal de eerste bal gegooid worden, om 13:45 uur gaan de deuren open.VIP gasten van de finalisten kunnen hun VIP plaatsen innemen naast de banen om zo geen moment te missen van de finale. Al het andere publiek kan plaatsen nemen achter de stoelen. Het belooft een groot feest te worden. De finalisten
gepubliceerd op 24-apr-2018
1 2 3

Lees ook dit

Groepsdocumenten